Новини

  • 17 . 04

    Нове обладнання: поліпшуємо якість безперервно!

    У кожного є своя історія, навіть у нашої кави.

    Наша кавова історія почалася одразу з відкриттям першого BUFET, та не закінчується й досі.

    Ми розпочинали з всім відомої зернової кави Jacobs (Якобс), яка надала нам особисту лінію зернової кави для кафе та ресторанів. Та час не стоїть на місці, наша мережа поширювалась, а бажання ставати краще зростало з кожним днем. І через деякий час ми познайомилися зі Швейцарськими кавовими машинами Franke та зерном J. J. Darboven. Вже декілька років ми працюємо на цих машинах, та ми на цьому не зупинилися. Восени 2019 року до нашої команди приєднався бариста, який і досі слідкує за смаком та якістю кави. Саме разом з бариста ми вирішили експериментувати з зерном та смаком напоїв. Після ряду дегустацій, ми обрали нове зерно, налаштували наші кавові машини та обрали нове молоко. Після цього наша кава стала краще, еспресо міцніший, а смак кави в молочних напоях насиченішим. В підтвердження ми отримали від вас багато позитивних відгуків.

    Для нас це маленька перемога, ми зрозуміли що це було не дарма.

    Автор: BUFET|Категорія: Новини|

Новини

  • 14 . 04
    Піца на товстому тісті! Чому ми готуємо піцу на товстому коржі? Відповідь проста! Наша піца готується за американським рецептом, який відрізняється від, популярного, італійського Тісто розкочується товщє, зазвичай 2-3 см Сорт дріжджів робить тісто більш солодким і пухким В асортимент входить більше інгредієнтів, а ...
  • 08 . 04
    Ми маємо додаток для замовлення Ми запустили додаток для замовлення онлайн, та хочемо зберегти вас від скуплення людей та великих черг. Завдяки додатку є змога зробити замовлення онлайн не чекаючи своєї черги, прийти, оплатити та забрати своє замовлення. Кожен тиждень ми будемо проводити розіграш серед ...
  • 30 . 03
    Повернення Шоколадного мусу Нарешті повернулося сонечко, а разом з ним до продажу повернувся Шоколадний мус Відсьогодні у всіх BUFET шоколадний мус в складі якого: кондитерські вершки, темний шоколад, молоко, маршмелоу, желатин. Заходь до нас за солоденьким!   ...

ГОЛОСОВАНИЕ

Нам важлива Ваша думка!
Що для Вас важливо в кавових напоях?